Over Randonnée | Randonnée Duiven
364
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-364,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Over Randonnée, uw pedicure in Duiven

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen.

Mijn naam is Christel Barends, samenwonend, moeder van een zoon en woonachtig in Duiven. Mijn praktijk is gevestigd op ’t Holland 3 in Duiven.
Jaren heb ik met veel passie en toewijding als verpleegkundige in de zorg gewerkt. Op mijn 30e ben ik mijn andere passie gaan volgen, schoonheidsspecialiste, (medisch) pedicure en masseur.

Met veel enthousiasme heb ik 10 jaar als schoonheidsspecialiste en masseuse in een beautycenter gewerkt. In maart 2003 ben ik in combinatie met mijn baan, mijn praktijk Randonnée gestart. Inmiddels heb ik een fijne cliënten kring opgebouwd. Met mijn liefde voor het vak als (medisch) pedicure en masseur en het direct en intensief contact met mensen, maakt het dat ik helemaal op mijn plek zit.

Helaas heb ik per 1 januari 2023 de keuze moeten maken om na 25 jaar met heel veel passie en toewijding de massagepraktijk te stoppen. Hierdoor heb ik wel weer meer ruimte gekregen voor de (medische) pedicure!

 

Christel Barends, eigenaresse van Randonnee (medische) pedicure en massages

Wat kunt u van de medisch pedicure verwachten?

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid, hierdoor heb ik de bevoegdheid voor het behandelen van risicogroepen als diabetici, mensen met reuma of spasme, ouderen en personen met verwaarloosde voeten. Daarbij heb ik uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie, en anti-druk technieken.

Ik werk volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts of podotherapeut. Ik werk op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Randonnee is aangesloten bij Provoet en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicure. Ik heb een samenwerkingscontract bij de zorggroep (vergoedingen voor diabetici vanaf zorgprofiel 2) en podotherapeut Serrée (duiven) en Mouchart (regio Arnhem).

Graag ontvang ik u als cliënt in mijn praktijk en mocht u suggesties hebben die voor verbetering vatbaar zijn, dan hoor ik deze graag van u. Bent u tevreden? Zo ja,  zeg het voort! Zo nee, laat mij dat weten……

Graag tot ziens,

Christel Barends