Randonnée Duiven | Contact
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bijna zomervakantie!

 

 

In de periode van 27 juli t.m 9 augustus is de praktijk gesloten.

Ik wens iedereen een fijne en ontspannen periode en graag tot ziens.

Zomerse groet van Christel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 geopend. De avonden in overleg. Behandelingen uitsluitend op afspraak! Voor informatie over de behandelingen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Randonnée
‘t Holland 3
6921 GX Duiven

Telefoon: 0316 – 268 042

Vanaf januari 2019 hebben wij een cliëntenstop voor de pedicure. Wij kunnen alleen de medische cliënten (diabetici en reuma) nog aannemen.

De praktijk is goed toegankelijk voor ouderen en minder valide mensen en rolstoelgebruikers. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Omdat tijdens de behandelingen mijn volledige aandacht naar de cliënt uitgaat, staat het antwoordapparaat aan. U kunt hier uw naam en telefoonnummer achterlaten, ik zal u zo snel mogelijk terugbellen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over mijn behandelingen? Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag uw vragen.