Randonnée Duiven | Contact
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Graag aandacht voor het volgende:

In deze crisis tijd, zijn alle voetbehandelingen die onder uiterlijke verzorging vallen tot en met 6 april bij de wet verboden!
Dit geldt ook de massages en cosmetische behandelingen. 

Ik zal daarom mijn praktijk in de wachtstand moeten zetten, om na deze crisis weer volop aan de bak te kunnen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal ik je dat laten weten!

Voor ieder een goede gezondheid! En hopelijk zie ik u gauw in de praktijk!

Groet Christel Barends

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 geopend en en 1 x per maand op zaterdag van 10.00 tot 13.00. De avonden in overleg. Behandelingen uitsluitend op afspraak! Voor informatie over de behandelingen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Randonnée
‘t Holland 3
6921 GX Duiven

Telefoon: 0316 – 268 042

Vanaf januari 2019 hebben wij een cliëntenstop voor de basis pedicure. Wij kunnen alleen de medische cliënten (diabetici en reuma) nog aannemen.

De praktijk is goed toegankelijk voor ouderen en minder valide mensen en rolstoelgebruikers. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Omdat tijdens de behandelingen mijn volledige aandacht naar de cliënt uitgaat, staat het antwoordapparaat aan. U kunt hier uw naam en telefoonnummer achterlaten, ik zal u zo snel mogelijk terugbellen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over mijn behandelingen? Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag uw vragen.