Pedicure | Randonnée Duiven
98
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-98,page-parent,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Pedicure behandelingen

Randonnee Basis pedicure ’n ontspan

Zolang we zelf kunnen, zullen we zelf onze voeten blijven doen, maar is het niet zo dat bij de meeste van ons de voeten niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen? Een goede voetverzorging een must! Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging!

Randonnee Pedicure ’n medische noodzaak & preventie

Pedicure ’n medische noodzaak

Pedicure kan erg belangrijk zijn voor mensen met reumatoïde artritis en/of diabetes, zij hebben namelijk een verhoogde kans op de genoemde voetklachten. Pedicure kan dan helpen bij de behandeling van de klachten en bij het onderhouden van de voeten.

Randonnee Reumatische voetbehandeling

Reumatische voet

Wat betekent reuma voor de verzorging van uw voeten? Mensen die aan reuma lijden kampen vaak met problemen aan hun voeten. Speciale zorg is dan gewenst. In de medische vakjargon spreekt men vaak van de aanduiding “reumatische voet”.

Diabetische voet

Mensen die lijden aan suikerziekte (diabetisch mellitus) krijgen vaak last van complicaties, waaronder problemen met de gezondheid van hun voeten. Bij specifiek aan diabetes gerelateerde voetklachten spreken we van de term “diabetische voet”